AMEDEU, CEL MAI CUMSECADE LEU

AMEDEU, CEL MAI CUMSECADE LEU, de Gellu Naum. Multumiri Codrutei pentru scanare.

ilustratii de N. Nobilescu
Ed. Ion Creanga
1988download AMEDEU, CEL MAI CUMSECADE LEU pdf scanata

3 comments:

 1. Mersi mult, era cartea mea preferata cand eram mica... In noaptea asta, inainte sa merg la culcare, mi-am amintit brusc de "Amedeu", mi-am zis "ce-ar fi sa-l caut pe net" si... asa am ajuns aici, iar cand am vazut cartea, mi-au dat lacrimile. Desi sunt sigura ca auzi asta mereu, trebuie s-o spun si eu: grozava ideea cu blogul asta!

  ReplyDelete
 2. Multumesc mult! E superba cartea, abia astept sa o citesc si viitorilor mei copii! Acum gasesti in mare parte carti pt copii si scrise prost, si desenate urat. De desene animate nici nu mai vorbesc! Multumesc inca o data!
  Superba!

  ReplyDelete
 3. am gasit :) de aceste povesti ma leaga multe amintiri din copilarie :) mai ales cand aparuse "doctorul barbuta" sau ceva de genul, ii terorizam pe cei mari sa imi citeasca si sa imi reciteasca si iar :)))) pana stiam totul pe dinafara, ma bucur nespus ca am reusit sa gasesc pe acest blog povestile si intamplarile alaturi de care am crescut. pacat ca in ziua de astazi nu se mai tiparesc acele povesti si locul lor au fost luat de computer ori iPaot ori alte jocuri video. toate din imprudenta parintilor de a nu contribui mai atent la dezvoltarea imaginatiei si a culturii, pt copii lor.

  ReplyDelete